سمنو؛ غذای مقوی و پرطرفدار ایرانی

بازدید: 12 بازدید

سمنو یکی از سنتی‌ترین و محبوب‌ترین غذاها در میان ایرانی‌ها به‌شمار می‌رود. سمنو غذایی مغذی است که از برشته‌کردن گندم کامل و پختن آن با روغن، شیره انگور و سبزیجات تهیه می‌شود.

ارزش غذایی بالای سمنو

سمنو به دلیل داشتن مواد اولیه از قبیل گندم کامل، حبوبات، سبزیجات و روغن منبع غنی پروتئین و فیبر محسوب می‌شود. همچنین ویتامین‌ها و مواد معدنی فراوانی در سمنو وجود دارد.

از سمنو می‌توان به عنوان غذای اصلی یا میان‌وعده مغذی استفاده کرد.

طرز تهیه سمنو در منزل

مواد لازم برای 4 نفر:

  • 2 پیمانه برشته گندم کامل
  • 3 پیمانه آب
  • نیم پیمانه روغن مایع
  • نیم پیمانه شیره انگور
  • نعناع، جعفری، پیازچه و ادویه به مقدار لازم
  1. برشته گندم را با آب بجوشانید تا نرم شود
  2. سپس روغن، شیره و ادویه‌ها را اضافه کنید
  3. مواد را به مدت 10 دقیقه بپزید تا آب آن جذب شود

سمنو آماده سرو است. برای طعم و مزه بهتر می‌توان کشمش و پسته نیز به آن اضافه کرد.امیدوارم روش تهیه ساده و خانگی سمنو مفید باشد.

دسته بندی مقالات
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

واتس اپ
سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت