آشپزی ایرانی دارای انواع چاشنیها و ترشیهای خوش طعم و متنوعی است که باعث طعم و عطر منحصر به فرد غذاها میشوند. مهمترین این چاشنیها عبارتند از:
انواع چاشنیهای رایج و سنتی ایران
- سرکه
- عسل
- رب انار
- مربا
- شیره انگور
- زیتون تلخ
- کشمش
- زعفران
استفاده از این چاشنیهای طبیعی و خانگی، طعم ویژهای به غذاهای ایرانی اعم از آش، خورش، سالاد و.. میدهند.
برای آشنایی با روش تهیه و خواص این چاشنیهای خوشمزه میتوانید ما دنبال کنید یا برای خرید این چاشنی ها به لینک وارد شوید .