
خواص و ارزش غذایی میوه کیوی، عوارض مصرف بیش از حد کیوی
کیوی میوه گرمسیری و بومی جنگل های معتدل جنوب غربی چین است. کیوی در اوایل قرن بیست به نیوزیلند آورده شد که پس از آن
نام پرنده بومی منطقه به نام کیوی را برای این میوه انتخاب کردند. امروز نیوزیلند یکی از بزرگترین تولید کنندههای کیوی است.
ارزش غذایی میوه کیوی
کیوی یک میوه کوچک شگفت انگیز است. این میوه کم کالری، کم چربی و یک منبع غنی از ویتامینها و فیبر رژیمی است. مقدار
ویتامین C در هر اونس کیوی بیشتر از سایر میوه ها است. همچنین ویتامینهایی مانند ویتامین A، ویتامین C، ویتامین K، ویتامین E،
فولات در کیوی به میزان مطلوب وجود دارند. کیوی از جمله میوههایی با شاخص گلایسمی کم تا متوسط مشخص شده. علاوه بر اینها
کیوی حاوی کاروتنوئیدهایی مانند لوتئین، زاکسنتین و بتا کاروتن است.
در جدول زیر مقدار ترکیبات موجود در 100 گرم میوه کیوی ذکر شده است.(خواص و ارزش غذایی میوه کیوی)
ترکیبات مغذی مقدار ترکیبات مغذی مقدار
انرژی 61کیلو کالری ویتامین K 40.3 میکروگرم
آب 83.1گرم ویتامین E 1.46 میلیگرم
فیبر 3 گرم فولات 25 میکروگرم
پروتئین 1.14گرم پتاسیم 312میلیگرم
کربوهیدرات 14.7گرم آهن 0.31 میلیگرم
قند 9 گرم کلسیم 34 میلیگرم
چربی 0.52گرم سدیم 3 میلیگرم
ویتامین A 87 یکای بینالمللی منگنز 0.098 میلیگرم
ویتامینC 92.7 میلیگرم روی 0.14 میلیگرم
ویتامین B1 0.027 میلیگرم مس 0.13 میلیگرم
و ویتامین B2 0.025 میلیگرم منیزم 17 میلیگرم
همچنین ویتامین B3 0.341 میلیگرم فسفر 34میلیگرم
ویتامینB5 0.183 میکروگرم سلنیوم 0.2 میلیگرم
ویتامینB6 0.063 میکروگرم لوتئین و زاکسانتین 122 میکروگرم
خواص میوه کیوی برای سلامتی
فواید میوه کیوی برای سلامتی
خواص میوه کیوی برای سلامتی
منبع غنی از ویتامینها
ویتامین c
محتوای ویتامین C کیوی سبز و طلایی به ترتیب 92.7 و 1 161.3 میلیگرم به ازای هر 100 گرم است.