مزایای استفاده از روغن کانولا در آشپزی

بازدید: 72 بازدید

روغن کانولا چیست؟

روغن کانولا یا کلزا  Canola oil نوعی روغن گیاهی با خواص درمانی فراوان و بالا می‌باشد. این روغن از دانه‌های

گیاه کانولا که گونه‌ای اصلاح شده از کلزا با اسید اروسیک پایین است، گرفته می‌شود. کانولا به دلیل طعم خنثی،

نقطه دود بالا و چربی‌های غیراشباع و امگا 3 در آشپزی و پخت و پز جایگاه ویژه‌ای یافته‌ است. به طور کلی

می‌توان گفت این روغن برای سرخ کردن، پخت و پز در دمای بالا و همچنین تهیه انواع سالاد و سس‌ها مناسب

شده است. مزایای درمانی بسیار زیاد روغن کانولا، آن را به یک گزینه مناسب مصرف توسط افرادی که به

سلامت خود بسیار اهمیت می‌دهند، تبدیل کرده است. مهمترین مزیت های روغن کلزا برای سلامتی عبارتند از:

  • کاهش ریسک بیماری های قلبی و عروقی
  • کاهش خطر سکته های قلبی و مغزی
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان ها
  • کمک به زیبایی و سلامتی پوست
  • کمک به رشد مو

 مزایای استفاده از روغن کانولا در آشپزی:

– افزایش اسیدهای چرب امگا 3 در غذا
– خاصیت ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی
– کمک به جذب بهتر ویتامین‌های محلول در چربی
– بهبود عملکرد مغز و حافظه
– حفظ سلامت قلب و عروق

انواع روغن های خوراکی را در فروشگاه ما مشاهده می کنید

برای خرید روغن خوراکی با کیفیت بالا و مرغوب با ما تماس بگیرید.

دسته بندی دسته‌بندی نشده
اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

واتس اپ
سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت