
سیبزمینی شیرین یکی از پرطرفدارترین سبزیجات در بین ایرانیهاست. این محصول طعم شیرین و لذتبخشی دارد و در غذاهای مختلف از جمله خورشها، سالادها و سایر غذاها کاربرد فراوانی دارد.
اما آیا میدانید مصرف سیبزمینی شیرین ارگانیک مزایای بیشتری نسبت به سیبزمینی معمولی دارد؟
مزایای سیبزمینی شیرین ارگانیک
آن بدون استفاده از سموم و کودهای شیمیایی کاشته و برداشت میشود. به همین دلیل مزایای زیادی دارد:
- – سالمتر و عاری از بقایای سم است
- – ویتامینها و مواد معدنی بیشتری دارد
- – طعم شیرینتر و لذیذتری دارد
- – رنگ پوست آن زیباتر است
با توجه به مزایای فراوان مصرف آن، توصیه میکنیم حتما این محصول سالم و خوشمزه را در سبد خرید خود قرار دهید.
ما در فروشگاه مواد غذایی سلامت انواع محصولات ارگانیک تازه را با بهترین کیفیت و ارزانترین قیمت عرضه میکنیم. برای خرید
آنلاین یا حضوری به سایت ما مراجعه کنید.
خواص سیب زمینی و ارزش غذایی آنهمچنین، حاوی ویتامین B6، مس، نیاسین، منیزیم، اسید فولیک، آهن و ویتامین B5
است. سیبزمینی خام ضد انقباض و تشنج، مدر، ضد بیماری اسکوربوت، از بین برنده جای زخم است. آرام بخش بوده و برای بهبود
زخمهای معده استفاده میشود. در درمان التهاب، آفتاب سوختگی و سایر سوختگیها استفاده میشود.
نگهداری سیب زمینی
میتوان آن را به مدت ۹ ماه در دمای زیر ۴ درجه سانتی گراد و همچنین، به مدت ۲ ماه در مکان تاریک، خشک، خنک، و با تهویه در
دمای ۷ تا ۱۰ درجه سانتیگراد نگهداری کرد. سیبزمینیهای تازه، پخته شده یا کهنه را میتوان یک هفته در فریزر نگهداری کرد. سیبزمینی را باید دور از خوراکیهای بودار مانند پیاز قرار دهید. همچنین میتوانید آن را خشک کنید.