چاشنی‌ و انواع آن و متنوع ایرانی

بازدید: 152 بازدید

انواع چاشنی‌ های رایج و سنتی ایران

آشپزی ایرانی دارای انواع چاشنی‌ و ترشی‌های خوش طعم و متنوعی است که باعث طعم و عطر منحصر به فرد غذاها می‌شوند. مهم‌ترین این چاشنی‌ ها عبارتند از:

انواع چاشنی ایرانی

نعناع خشک

از نعناع خشک به‌عنوان یک چاشنی‌ توی غذاهایی مانند آش رشته، دوغ، و کشک‌بادمجان استفاده می‌شه. این چاشنی غذا برای هضم غذا عالیه.

لیموعمانی

لیموعمانی برای خورشت‌های ایرانی مثل قورمه‌سبزی و قیمه استفاده میشه. این چاشنی غذا هم طعمی ترش و خوشمزه به خورشت‌ها می‌ده و عطرشون رو حسابی دلربا میکنه. اما یادتون باشه زیاد نریزید که غذا تلخ میشه.

گل محمدی

پودر گل محمدی در غذاهایی مثل قیمه نثار و برخی از دسرها به‌کار می‌ره و عطر و طعم ملایمی رو به غذا می‌بخشه. چون طبعش گرمه معمولا تو دوغ یا رو ماست هم می‌ریزند.

دارچین

دارچین یکی از چاشنی های سنتیه که برای غذاهایی مثل ادویه پلو یا شله‌زرد استفاده می‌شه و طعم گرم و شیرینی رو به غذا می‌بخشه.

زردچوبه

زردچوبه یکی از اصلی‌ترین ادویه‌های پایه‌ای تو آشپزی ایرانی محسوب میشه و در اکثر غذاها مثل خورشت‌ها، آبگوشت، و پلوها به کار می‌ره.

استفاده از این چاشنی‌ های طبیعی و خانگی، طعم ویژه‌ای به غذاهای ایرانی اعم از آش، خورش، سالاد و.. می‌دهند.

برای آشنایی با روش تهیه و خواص این چاشنی‌های خوشمزه می‌توانید ما دنبال کنید یا برای خرید این چاشنی ها به لینک وارد شوید .

دسته بندی مقالات
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

واتس اپ
سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت