خانگی به صورت سنتی و بدون افزودن نگهدارنده و ناخالصی از گوجه تازه تهیه می شود.
خواص رب گوجه فرنگی:
این رب خانگی از گوجه تازه تهیه می شود, این فرایند به صورت سنتی و بدون افزودن نگهدارنده و ناخالصی صورت می گیرد.
و همانطور که از نامش پیداست، در اصل از اجزای آشپزی ایرانی نبوده است، ولی رنگ و طعم قوی این خمیر
قرمز و نسبتا ترش مزه، باعث می شود که در بسیاری از آشپزخانهها از آن به جای زعفران و زردچوبه و بسیاری از
چاشنیهای خورش ایرانی استفاده بشود.
رب گوجه فرنگی برای اولین بار در ایتالیا تولید شد. ایتالیاییها برای طعم دار کردن پاستاهای خود با طعمی
جدیدتر، تصمیم گرفتند سسی از عصاره گوجهفرنگی تهیه کنند و این شد که سیسیل و دیگر شهرهای جنوب
ایتالیا به مهد رب گوجهفرنگی جهان تبدیل شدند.
خواص گوجه فرنگی حاوی ویتامین ب12, ویتامین دی, ویتامین آ, ویتامین ث, ویتامین ب6 و عناصری همچون سدیم,
پتاسیم, کلسیم, منیزیم و آهن می باشد.
این محصول
– از گوجه قرمز سالم و نمک دریا تهیه می شود.
– خوشرنگ و خوشطعم است و شما را یاد رب گوجه های مادربزرگ هاتون می اندازد. و به صورت سنتی تهیه می شود است.
– بدون افزودنی و نگهدارنده هایی مانند بنزوات سدیم تهیه می شود.
– از ناخالصی هایی مانند سیب و کدو و هویج و …. که بیشتر واحدهای تولیدی رب گوجه به کار میبرن،
استفاده نشده است.
– بسیار غلیظ و با ماندگاری بالا می باشد.
– استفاده از دستکش در فرایند تولید رب و رعایت بهداشت فردی و بهداشت محیط و ظروف.
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.