تاریخچه عرقیجات در ایران

بازدید: 12 بازدید

عرقیجات یکی از سنتی‌ترین و محبوب‌ترین نوشیدنی‌های الکلی در فرهنگ ایرانی است. تاریخچه مصرف عرق در ایران به دوران باستان برمی‌گردد. در زمان هخامنشیان، عرق از موادی مانند انگور و عسل تهیه می‌شد.

گلاب ایرانی

پس از ورود اسلام به ایران، به دلیل حرمت نوشیدن مشروبات الکلی، ساخت عرقیجات تحت‌تاثیر ممنوعیت‌های شرعی قرار گرفت. اما همچنان بصورت محدود و در مراسم خاص تهیه می‌شد.

انواع متداول عرقیجات در ایران

  • عرق نعناع
  • عرق بیدمشک
  • عرق زعفران
  • عرق گلپر

امروزه عرقیجات بخشی جدانشدنی از فرهنگ غذایی ایرانیان به شمار می‌آید و در مناسبت‌ها و جشن‌ها مصرف می‌شود.

دسته بندی مقالات
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

واتس اپ
سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت