سمنو یکی از سنتیترین و محبوبترین غذاها در میان ایرانیها بهشمار میرود. سمنو غذایی مغذی است که از برشتهکردن گندم کامل و پختن آن با روغن، شیره انگور و سبزیجات تهیه میشود.
ارزش غذایی بالای سمنو
سمنو به دلیل داشتن مواد اولیه از قبیل گندم کامل، حبوبات، سبزیجات و روغن منبع غنی پروتئین و فیبر محسوب میشود. همچنین ویتامینها و مواد معدنی فراوانی در سمنو وجود دارد.
از سمنو میتوان به عنوان غذای اصلی یا میانوعده مغذی استفاده کرد.
طرز تهیه سمنو در منزل
مواد لازم برای 4 نفر:
- 2 پیمانه برشته گندم کامل
- 3 پیمانه آب
- نیم پیمانه روغن مایع
- نیم پیمانه شیره انگور
- نعناع، جعفری، پیازچه و ادویه به مقدار لازم
- برشته گندم را با آب بجوشانید تا نرم شود
- سپس روغن، شیره و ادویهها را اضافه کنید
- مواد را به مدت 10 دقیقه بپزید تا آب آن جذب شود
سمنو آماده سرو است. برای طعم و مزه بهتر میتوان کشمش و پسته نیز به آن اضافه کرد.امیدوارم روش تهیه ساده و خانگی سمنو مفید باشد.